Fysik
nytteværdien ved en el-kedel.
14. december 2004 af
2fast4you (Slettet)
A: fastlæggelse af en given el-kedels nytteværdi ved opvarmning til kogepunktet af forskellige vandmængder.
b: fastlæggelse af prisen for vandopvarmning ved anvendelse af den pågældende el-kedel.
el-kedlen er på 1200 W
hvis jeg fx har
0.381 kg vand [m]
tempertur stigningen er 80.2 K
tid = 3:23 [s] (s=203)
Cp = 4.18 (for vand) [delta T]
Jeg mener det skal udregnes sådan her
M*Cp*deltaT *100
1200*203 * 100
spørg hvis det ikke er forståligt..
mvh kim
b: fastlæggelse af prisen for vandopvarmning ved anvendelse af den pågældende el-kedel.
el-kedlen er på 1200 W
hvis jeg fx har
0.381 kg vand [m]
tempertur stigningen er 80.2 K
tid = 3:23 [s] (s=203)
Cp = 4.18 (for vand) [delta T]
Jeg mener det skal udregnes sådan her
M*Cp*deltaT *100
1200*203 * 100
spørg hvis det ikke er forståligt..
mvh kim
Svar #1
14. december 2004 af 2fast4you (Slettet)
der skal ikke ganges med 100 nederst..
M*Cp*deltaT / 1200*203
og ganges med 100
M*Cp*deltaT / 1200*203
og ganges med 100
Skriv et svar til: nytteværdien ved en el-kedel.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
