Debat

dansk vægt?

24. juni 2009 af anna85 (Slettet)

hej

ville lige spørge dansk a nieau vægtes den på 1 eller 2


Svar #1
24. juni 2009 af anna85 (Slettet)

og matematik c er det 1 eller 0,5


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. juni 2009 af mikkel1990alslev (Slettet)

dansk A vægtes 1

matematik b vægtes 0,75


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. juni 2009 af M@ds (Slettet)

A-fag vægtes med 2. Men der er jo som regel en skriftlig og en mundtlig som så vægtes med 1 hver.

B-vægtes godt nok med 1.5 - som så giver 0.75 til hhv. den mundtlige og skriftlige. Men da der bliver spurgt til C-niveau er svaret bare 1 - eller 0.5 til hhv. mundtlig og skriftlig.


Svar #4
25. juni 2009 af anna85 (Slettet)

ok så kan jeg vel selv bestemme om jeg vil gange den med  1 eller o,5, da o,5 gør karekteren mindre.

mat c: mundtlig

0,5 x 2 =1

2 x 1= 2

skriftlig 4

4 x 0,5= 2

4 x 1 = 4

der er jo en vis forskel om man, bruger 1 eller 0,5 hvilken, tal regner  de med altså de videregående uddanelser ?


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. juni 2009 af Shase (Slettet)

hvis du fik 2 mundlig og 4 skriftlig er din samlede karakter for mat c jo 3

0,5 x 2 + 0,5 x 4 = 3

Eller

(1 x 2 + 1 x 4) divideret med 2 = 3

Og dansk A vægtes med 2 i forhold til C-niveau (samlet)


Svar #6
25. juni 2009 af anna85 (Slettet)

dansk 4 i mundtlig og skriftlig 2 

2 x 4 + 2 x 2 = 10 er det rigtig 

mærkelig i min papir står  2  forskellig type vægt nå men ok

vil du gerne i min andet debat regne min gennemsnit ud, kan ik finde ud af det forvirret


Svar #7
25. juni 2009 af anna85 (Slettet)

ups og så dicderet med 2 altså 5 i dansk a


Brugbart svar (1)

Svar #8
25. juni 2009 af Shase (Slettet)

Du skal ikke gange med 2. Det vægtes med 2 hvis du kan følge mig. Du har en karakter på 3 som så vægtes med 2 da det er A-niveau. Eller du kan bare tage dem hver for sig og vægte dem med 1


Skriv et svar til: dansk vægt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.