Matematik

Længde og bredde fra Areal

21. juli 2009 af tftrec (Slettet)

Hej

Jeg har en opgave, som jeg ikke rigtigt kan komme i gang med.

Et rektangel har et areal på 325cm^2 og det er 12 cm længere end det er bredt. Find dets længde og bredde.

Er der en, som kan give et hint?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juli 2009 af Daniel TA (Slettet)

Sammenhæng mellem areal, bredde og længde i et rektangel er

A=l*b

Nu skal du opskrive en sammenhæng mellem l og b så du får én ligning med én ubekendt.


Svar #2
21. juli 2009 af tftrec (Slettet)

Super.

Jeg har opstillet ligningen 325=(x+12)x og får x til 13. Længde=25 og bredde=13.

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Længde og bredde fra Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.