Matematik

Beregning af mikroårhundrede - forklaring på hvorfor?

17. august 2009 af sarah03 (Slettet)

Hey allesammen!

En milliontedel af et sekund kaldes et mikrosekund. Hvor lang tid er et mikroårhundrede, når det defineres tilsvarende? Et århundrede indeholder 25 skudår.

Forstår ikke opgaven, er der nogle, som kan forklare det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2009 af anna0207 (Slettet)

 Du siger bare et århundrede = 100 år = 36 500+25 dage = 36 525 dage.

Og mikro var en milliontedel.

36 525/1 000 000 = 0,036525 dag


Svar #2
17. august 2009 af sarah03 (Slettet)

#1

Okay, mange tak! :-) Så dvs. at et mikroårhundrede er 36 525 dage?


Skriv et svar til: Beregning af mikroårhundrede - forklaring på hvorfor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.