Matematik

Integration er gået i stå

23. august 2009 af Maad (Slettet)

 hej allesammen jeg er gået i stå i dette opgave.

    

20(2x-2)3·3dx (der skal stå 2 ovenover og 0 nedenunder)

t = 2x-2

dt/dx = 2

dt= 2 dx

dx = 1/2 dt

Nye grænser

x= 0 -> t = 2*0-2 = -2

x=2 -> t = 2*2-2 = -2


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2009 af ibibib (Slettet)

x=2 -> t = 2*2-2 = 2


Svar #2
23. august 2009 af Maad (Slettet)

2 -2  t3·3·1/2 dt

hvad gør jeg så? hvordan kommer jeg videre


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2009 af peter lind

∫a*tndt= a*tn+1/(n+1)


Svar #4
23. august 2009 af Maad (Slettet)

 hvad mener du ? det jeg har lavet er d rigtigt?


Svar #5
23. august 2009 af Maad (Slettet)

 ∫2  -2   t3·3·1/2 dt =  ∫2 -2 t3·1,5 dt = ?????????


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. august 2009 af peter lind

Jeg fortæller dig i #3 hvordan du kommer videre. Rent faktisk har jeg ikke kontrolleret de foregående ∫-22 3*½t3dt= 3*½*∫-22 t3dt= = 3*½*[t4/4]-22 =


Svar #7
23. august 2009 af Maad (Slettet)

 hvorfor bytter du om på t3 og 3·1/2 dt


Brugbart svar (0)

Svar #8
23. august 2009 af mathon

uden substitution
se
 

Vedhæftet fil:integral_41.doc

Brugbart svar (0)

Svar #9
23. august 2009 af peter lind

#7 Konstanten er ret ligegyldig. Jeg skrev som jeg gjorde for at fremhave den formel jeg brugte.


Skriv et svar til: Integration er gået i stå

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.