Matematik

Hjælp til ligning bedes

26. august 2009 af newbie (Slettet) - Niveau: 10. klasse

-6x + 4 = 3x + 4

jeg ved at 4 kommer til at gå ud med hinanden så den kommer til at heede

-6x = 3x

så kunne jeg evt. lægger 6x til 3x så den hed 9x, men ville det så være svaret? D:


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2009 af mathon

med løsningen
x = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. august 2009 af Isomorphician

9x = 0 <=>

x = ???


Skriv et svar til: Hjælp til ligning bedes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.