Matematik

funktioner

29. august 2009 af marshov (Slettet)

Sædets højde h(t) over jordoverfladen givet ved h(t) = 11+9,5*sin(0,35*t)

Højden = h måles i meter

tiden = t måles i sekunder

så står der bestem sædets maksimale højde over jordoverfladen ???

håber nogen kan hjælpe mig...


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2009 af peter lind

brug at -1 ≤sin(0,35t)≤1


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2009 af MN-P (Slettet)

Det bliver da noget af en hoppetur at sidde på den stol.

Max højde for max sinv giver 11+9,5*1= 20,5 m (v=π/2)

Min højde for min sinv giver 11+9,5*(-1)=1,5 m (v=3π/2)

19 m op og ned???

Tror du ikke h er i cm? eller måske mm? det sidste ville jeg foretrække.


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.