Matematik

hjælp det haster virkeligt meget.

30. august 2009 af lahme (Slettet)

a) - 3x + 2 = 8
b) 5x = 2(x!6)
c) 6x + 1 = x ! 2

jeg har lige brug for jeres hjælp..


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2009 af molema (Slettet)

a) -3x+2=8

-3x=8-2

-3x=6

-3x/-3=6/-3

x=-2


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2009 af kieslich (Slettet)

Hvad betyder ! - tegnene????


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.