Matematik

hjælp det haster virkeligt meget.

04. september 2009 af lahme (Slettet)

Jens og Hans har vundet 1000 kr tilsammen. Jens skal have dobbelt så mange penge som Hans på
nær 50 kr. Hvor mange penge skal Jens og Hans have hver især. Vink: Kald Hans’ gevinst for x.
 

hvad er det man gør??

har brug for jeres hjælp....


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2009 af Isomorphician

To ligninger med to ubekendte:

Hans = x

Jens = y

(i): (2*x) - 50 = y

(ii): x + y = 1000
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2009 af MN-P (Slettet)

Hans  x

jens  2x-50

Ialt x+2x-50=1000


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.