Matematik

Bakterier i luften, beregn ud fra funktion?

09. september 2009 af Saraoa (Slettet)

 Antallet N(t) af bakterier efter t døgn vokser i en bestemt bakteriekultur efter forskriften:

N(t) = 100*e^0,23t

Bestem N(0) og N(3) =

N(0) = 100*e^0,23*0

og N(3) = 100*e^0,23*3 - er dette rigtigt?????

Så står der bagefter : Angiv derefter fordoblingstiden og vækstraten pr. døgn. - hvordan gør jeg dette??

håber i er behjælpelige med dette...

på forhånd tak

venligst sara :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2009 af mathon

alment:

y = b·ek·t

T2 = ln(2)/k


Skriv et svar til: Bakterier i luften, beregn ud fra funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.