Matematik

hvad giver (2x+3)^2

09. september 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2009 af Isomorphician

(2x + 3)2 =

(2x + 3)(2x + 3) =

2x(2x + 3) + 3(2x + 3) =

4x2 + 6x + 6x + 9 =

4x2 + 12x + 9


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2009 af keg (Slettet)

Kvadratet på en to-leddet størrelse er lig med en tre-leddet størrelse....

nemlig kvadratet på første led (4x2) plus kvadratet på andet led (9) plu/(mius) det dobbelte produkt ((2x*3)*2=12x)

 det er rart at kunne sine kvadratsætninger, de bruges i mange opgaver

mvh

keg


Skriv et svar til: hvad giver (2x+3)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.