Matematik

hvad giver (2a+3)^2

09. september 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2009 af MN-P (Slettet)

(2a+3)²=(2a+3)(2a+3)=                 ganger hvert led i første parentes med hert led i anden parentes

4a²+6a+6a+9=4a²+12a+9


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2009 af Yow! (Slettet)

...


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2009 af purrrity (Slettet)

Korrekt.


Skriv et svar til: hvad giver (2a+3)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.