Matematik

Gange parentesser

12. september 2009 af mary94 (Slettet)

Nogen som ved hvordan den her regnes ud .. ? :S

2xy + ½x (-6y + 3 ) - ½x - 4y (½x + ½) + 5y =

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2009 af 92-majse (Slettet)

2xy+½x(-6y+3) -½x-4y (½x+½) +5y

=

2xy + (-3xy + 1½x) - ½x -(2xy+2y) + 5y

=

2xy-3xy-1½x-½x-2xy-xy+5y

=

-4xy - 2x + 5y


Skriv et svar til: Gange parentesser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.