Matematik

Simpel logaritme

17. september 2009 af SørenV (Slettet)

Hej.. Jeg kan simpelthen ikke huske hvordan jeg løser ligningen, og vil derfor være glad, hvis én lige gider at skrive de små mellemregninger til flg:

1,8 = 10x-3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af mathon

log(1,8) = log(10x-3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2009 af Isomorphician

1,8 = 10x-3 <=>

log(1,8) = x - 3 <=>

..... = x


Skriv et svar til: Simpel logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.