Matematik

rektangel

18. september 2009 af Yow! (Slettet)

fortæl hvad jeg skal gøre trin for trin.....

har kigget på andre indlæg med samme spørgsmål....men forstår det ikke...


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2009 af mathon

A(x) = 4x·√(25-x2)      0<x<5

A'(x) = 4·√(25-x2) + 4x·(1/(2√(25-x2))·(-2x) = 4·√(25-x2) - 4x2/√(25-x2)


Svar #2
18. september 2009 af Yow! (Slettet)

hvor får du

4x·√(25-x2

fra???

hvordan tænker du????


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2009 af mathon

½b = √(52-x2)
b = 2√(25-x2)

½L = x
L = 2x

A = L·b

A(x) = 2x·2√(25-x2)

A(x) = 4x·√(25-x2)


Skriv et svar til: rektangel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.