Matematik

skæringspunkt mellem grafer

18. september 2009 af P.L. (Slettet)

 To funktioner er givet: f(x) = x + 200 og g(x) = -3x + 600

Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner. 

Jeg er helt gået i stå, kan simpelthen ikke komme i tanke om hvordan jeg skal gribe det ad?? Selvom det garanteret er helt vildt simpelt når det kommer til stykket..

Håber meget på i kan hjælpe mig...

På forhånd tak;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2009 af Dynin (Slettet)

#0 sæt f(x)=g(x) og løs for x


Svar #2
18. september 2009 af P.L. (Slettet)

Er x = 100 korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2009 af Dynin (Slettet)

jeps


Skriv et svar til: skæringspunkt mellem grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.