Matematik

Funktion f '(x) til f(x)

21. september 2009 af portalpendan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg håber nogen kan hjælpe mig ud af problemet.

Bestem funktionen f(x), således at f'(x) = 2cos(x) og f(0)=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af Spontaneous-123 (Slettet)

Integrer funktionen og sæt integrationskonstanten til 4 så vidt jeg lige hurtigt kan se


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. september 2009 af mathon

f(x) = ∫f '(x)dx = ∫2cos(x)dx =2·∫cos(x)dx = 2sin(x) + k
og

4 = 2sin(0) + k


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2009 af Spontaneous-123 (Slettet)

2# er tydeligvis nonsens


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2009 af mathon

4 = 2sin(0) + k
k = 4

f(x) = 2sin(x) + 4

som tydeligvis er rigtig ud fra en ikke spontan betragtning :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2009 af MN-P (Slettet)

Hvis du vil sikre dig at #4s resultar er rigtigt, kan du finde f'(x) med det udtryk han har fået.

Du skal ikke være spontan, det hjælper ikke noget, bare diferentier, så vil du se at udtryk der tydeligvis er nonsens kan, som her, være rigtige.


Svar #6
21. september 2009 af portalpendan (Slettet)

hmm skal jeg så differentiere ( f ' (x) = 2*cos(x) ) ' = 

Er det rigtigt forstået?


Svar #7
21. september 2009 af portalpendan (Slettet)

Er der ik nogen der kan hjælpe mig? :(


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. september 2009 af mathon

gentagelse:

f '(x) = 2cos(x)

f(x) = 2sin(x) + k

4 = 2sin(0) + k
k = 4

f(x) = 2sin(x) + 4


Skriv et svar til: Funktion f '(x) til f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.