Matematik

Reducer udtrykket mest muligt...hjælp mig?

22. september 2009 af ingstrupefterskole (Slettet) - Niveau: C-niveau

REDUCER FØLGENDE UDTRYK MEST MULIGT!:

a - 2b _ 3a-2b

6 9
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af jasmin5000 (Slettet)

jeg går ud fra at _ er =

men her :

a - 2b = 3a - 2b

- 2b = 2a - 2b

- 2b + 2b = 2a

= 2a


Svar #2
22. september 2009 af ingstrupefterskole (Slettet)

Der skulle stå:

Reduscer mest muligt:

a-2b/6 - 3a - 2b/9...

Jeg ved godt at det gælder om at finde en fællesnævner. men hvad så?


Skriv et svar til: Reducer udtrykket mest muligt...hjælp mig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.