Matematik

Isolering af t i formlen

24. september 2009 af jabjab (Slettet)

Hej alle.

Jeg har en aflevering til imorgen og jeg er lidt i tvivl om, hvordan denne opgave løses.

den lyder : V=L*(t*T)*r/s.

t skal isoleres. og (t*T)*r/s er en brøk, hvis det kan hjælpe jer.

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2009 af Jean

Hint: Paranteserne har ingen funktion i ovenstående udtryk


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2009 af Exupery (Slettet)

V=L*t*T*r/s =>

T=V/L*t*s/r =>

T=(V*s)/(L*t*r)


Skriv et svar til: Isolering af t i formlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.