Kemi

Store koncentrationer af Fe3+ og SCN- ...

27. september 2009 af 3157 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved store koncentrationer af Fe3+ og SCN- dannes andre komplekser mellem de to ioner - helt op til 6 SCN- -ligander pr. jern(III)-ion. Opskriv formlerne for disse komplekser.

Er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave?

Jeg har ingen ide om hvad det er jeg skal gøre, håber der er nogle der kan hjælpe mig på vej!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af mathon

Fe(SCN)63-


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2021 af mathon

                          \begin{array}{llllll}&& FeSCN{^{\, 2+}}\\\\&& Fe{\left (SCN \right )_2}^{+}\\\\&& Fe{\left (SCN \right )_3}^{}\\\\&& Fe{\left (SCN \right )_4}^{-}\\\\&& Fe{\left (SCN \right )_5}^{2-}\\\\&& Fe{\left (SCN \right )_6}^{3-} \end{array}


Skriv et svar til: Store koncentrationer af Fe3+ og SCN- ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.