Matematik

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp! Spidsvinkel

27. september 2009 af iohiuhi (Slettet)

Hvordan griber jeg opgaven an!????? Jeg har virkelig brug for jeres hjælp !

Bestem den spidse vinkel mellem linjerne n og m, når:

n : y=2   og m : 2x-3y=1

 


Svar #1
27. september 2009 af iohiuhi (Slettet)

hvilken formel skal jeg bruge?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2009 af MN-P (Slettet)

Har du lavet en tegning?

Du kan bruge hældningen og sinus eller retningsvektorer


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2009 af kieslich (Slettet)

Brug at vinklen mellem grafen og x-aksen hænger sammen med hældningen a ved formlen  tan(v) =a  <=> v = tan-1(a)


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2009 af keg (Slettet)

Omskriv m til grundform: y=ax+b

og følg #3


Skriv et svar til: Jeg har virkelig brug for jeres hjælp! Spidsvinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.