Matematik

Er denne ligning rigtig

29. september 2009 af Manjajensen (Slettet)

Regnestykket er 5x-1 brøkstreg 12 = 2

5x-1 = 12*2 

5x=12*2+1

5x=25

x=25/5

x=5

Er det rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af MajaRK (Slettet)

 Yes, det vil jeg mene at den er.
Hvis du sætter 5 ind på x' plads i regnestykket passer det:

(5 * 5 - 1) / 12 = 2 <=> 24 / 12 = 2

:-)


Skriv et svar til: Er denne ligning rigtig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.