Matematik

skrivemåde for løsning af ligning

29. september 2009 af matarg (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hvordan ville i skrive fremgangsmåden for følgende ligning:

-(11/x)=(13/3)

Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af mathon

-(x/11) = (3/13)

x = (3/13)·(-11)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2009 af peter lind

Gang på begge sider med 3*x eller "gang over kors."


Skriv et svar til: skrivemåde for løsning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.