Matematik

Isolering, ligning med én ubekendt

29. september 2009 af cerpa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal isolere Φ i ligningen

 4=0.75*sin(0.524*2.5+Φ)+4.5

Jeg ved at svaret bliver 3.036.....

Men det ville være rart med lidt udregninger til at begrunde med;D


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af mathon

((4 - 4,5)/0,75) = sin(0.524·2.5+Φ)

0.524·2.5+Φ = sin-1[((4 - 4,5)/0,75)]

Φ = sin-1[((4 - 4,5)/0,75)] - 0.524·2.5


Svar #2
29. september 2009 af cerpa (Slettet)

 Takker, det hjalp:D


Skriv et svar til: Isolering, ligning med én ubekendt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.