Matematik

differentialkvotient ;s

04. oktober 2009 af camillaa23 (Slettet) - Niveau: B-niveau

benyt formlen  til at tilnærme f `(xo), når      f `(x) = f(x+h)-f(xx+h)/2h

1) f(x)=e^x     xo=1 og h=0,1

2) f(x)=kvadratrod 2x^2+3    xo=2 og h=0,01

er lidt lost ;s ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Er du sikker på du har skrevet dette rigtigt?

xx betyder det x2?


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2009 af what333 (Slettet)

Ja, jeg har faktisk også problemer med den samme opgave, og xx betyder, x^2


Svar #3
05. oktober 2009 af camillaa23 (Slettet)

jaa ups taste fejl x^2


Skriv et svar til: differentialkvotient ;s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.