Matematik

KAN DU HJÆLPE?

05. oktober 2009 af nadia1233 (Slettet)

er der en som kan hjælpe mig med denne regnestykke?

3*5*5-16*(3+4)/8

jeg ved ik' om man skal regne det, inden i parentesen først eller om man skal gange 16 med 3 og 16 med  4 :( 

hvornår skal man dividere de 8


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af Daniel TA (Slettet)

Det er ligemeget hvilken rækkefølge du gør det i :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Jeg går udfra den står som 3*5*5 - (16*(3+4)/8)

3*5*5 = 75

16*(3*4) / 8 = ( 16*3 + 16*4 )/ 8 = 112 / 8 = 14.

Eller 16*(3*4) / 8 = 2*(3*4) = 6+8 = 14.

75 - 14 = 61.


Svar #3
05. oktober 2009 af nadia1233 (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: KAN DU HJÆLPE?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.