Matematik

Lineær ligning, inhomogen

11. oktober 2009 af lektienørden;) (Slettet)

jeg skal angive to løsninger til den linær ligning: f(x) =(-20,12). Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal løse den.

der er streg under x.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. oktober 2009 af peter lind

Det er der ingen, der kan, når man ikke ved hvad f(x) er.


Svar #2
11. oktober 2009 af lektienørden;) (Slettet)

Jeg får tidligere i opgaven oplyst hvad vektor a1 og a2 er samt den lineær afbildning f. jeg ved ikke om det er relevant når skal man finde løsningen.


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. oktober 2009 af Duffy

Skriv helel opgaven ind her , ellers er det umuligt at hjælpe...


Svar #4
11. oktober 2009 af lektienørden;) (Slettet)

I vektorrummet R2 er der givet vektorerne a1 = (-3;2) og a2 = (-8;5) . Endvidere er en
lineær afbildning f : R2 --> R2 fastlagt ved
f (a1) = 14a1+7a2 og f (a2) = 36a1+18a2 :
 

Angiv to løsninger for den lineære ligning f (x) = (-28;18) . ((-20, 12) som jeg skrev er forkert)


Skriv et svar til: Lineær ligning, inhomogen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.