Kemi

naoh beregning haster aflever

12. oktober 2009 af msn88 (Slettet)

hej

der står i min opgve jeg skal finde, cnaoh (mol/L)

jeg har de tre titration

20.02 ml

19,58 ml

19,62 ml

når jeg skal finde c af NaOH, skal jeg bruge

m= n *M


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2009 af JonasE (Slettet)

du skal bruge c=n/v.

Du må kende koncentrationen eller stofmængden af et eller andet, og så regner du på de ækvivalente mængder og finder NaOH's stofmænge, dernæst finder du koncentrationen.


Svar #2
15. oktober 2009 af msn88 (Slettet)

kunne n godt være udfra den her tal

0,1 M HCL

0,1M NaOH

da min journal hedder determination of o,1 M NaOH using 0,1 M HCL hvis du kender den

eller har jeg den her tal også i min notat

relativ error <+ 0.5 %

<%0,7 %

eller skal jeg bruge denne formel til at finde n

n = c * v 

håber for svar


Skriv et svar til: naoh beregning haster aflever

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.