Matematik

funktion

13. oktober 2009 af fengur (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej nogen der kan hjælpe med løsningen på denne??

f(x)=-3x2-12x+5 (3x skal opløftes i anden) 

bestem værdimængden for f 

håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Hvis du tegner den, kan du selv se det


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

solve(f'(x)=0,{x}) (x = 1/3)

f(1/3) = 14/3 = 4.6667

Værdimængden for f er [4.6667;∞]


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.