Fysik

Hej.Hjælp.Er trist over ingen hjælper

19. oktober 2009 af marmar (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvor bruges de kemiske tegn som fx C og S? Altså er de danske? og hvor bruges de. Amerika?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Jeg tror at S er dansk. det er svovl, nemlig?


Svar #2
19. oktober 2009 af marmar (Slettet)

Jo. S Svovl og C kulstof. Er de danske begge, og bruger man dem hvor? xD tak.


Svar #3
19. oktober 2009 af marmar (Slettet)

C=svovl S=kulstof. Hvor bruges de? jeg tror de er europæiske og bruges i alle lande?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

De kemiske betegnelser ikke bare C og S er internationale og bruges over hele verden. De er ofte forbogstaver i stoffets almindeligst brugte  navne, det er sjældent de danske navne.

C=carbon, kul


Svar #5
25. oktober 2009 af marmar (Slettet)

Tak.


Skriv et svar til: Hej.Hjælp.Er trist over ingen hjælper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.