Matematik

mangler hjælp hurtigt(noget med rumfang og liter)

21. oktober 2009 af martinbrinkman (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har regnet ud af en cylinders rumfang er 4805, hvordan finder jeg ud af hvor mange liter den kan rumme, jeg skal angive resultatet i hele millioner. hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af Marjke (Slettet)

Hvad er måleenheden for rumfanget?


Svar #2
21. oktober 2009 af martinbrinkman (Slettet)

20m højde

15,5  m diameter


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2009 af mathon

1 m3 = 1000 dm3 = 1000 L


Svar #4
21. oktober 2009 af martinbrinkman (Slettet)

A was?, hvordan regner jeg det ud så ?, :/


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. oktober 2009 af mathon

Vcyl = h·π·r2 = (20 m)·π·(15,5 m)2 = 15095,4 m3 = 1,50954·104 m3 = 1,50954·104+3 L = 15,0954·106 L =
                                                                                                                                                 15,0954 mio. L
 


Skriv et svar til: mangler hjælp hurtigt(noget med rumfang og liter)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.