Matematik

problemer med monotoniforhold.

21. oktober 2009 af KrisBaby (Slettet)

jeg har denne funktion: f´(x)=x^2-12x

den er allerede differentieret og jeg skal finde monotoniforholdene. Dette ved jeg gøres ved at sætte ligningen = 0 og derefter løse andengradsligningen. Men der er kun to værdier, nemlig A&B, hvordan får jeg værdien C, jeg skal bruge når jeg b.la. skal bruge diskriminantformlen?

Mange tak for hjælpen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af utdiscant (Slettet)

Når der ikke er nogen C-værdi direkte, så betyder det blot at c = 0


Svar #2
21. oktober 2009 af KrisBaby (Slettet)

 mange tak for hjælpen!


Skriv et svar til: problemer med monotoniforhold.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.