Matematik

Areal

21. oktober 2009 af sabrina123456 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa, jeg har lavet en opgave hvor jeg skulle finde arealet af en rhombe :)

ved ikke om jeg har det forkerte svar, så hvis du ved hvad svaret er ville det være dejligt :)

Vinkel A = vinkel C = 60º

Vinkel B = vinkel D = 120º

Alle sider er 6 cm.

På forhånd tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af Daniel TA (Slettet)

Prøv at skriv hvordan du har fundet arealet :)


Svar #2
21. oktober 2009 af sabrina123456 (Slettet)

Okay :)

jeg fandt arealet ved at gange 2 af siderne xS... men jeg ved bare det er forkert :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2009 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=749239#749282


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.