Fysik

E(pot) = m * g * h*(b+s)

24. oktober 2009 af dudejlig (Slettet)

hej

jeg skal forklare hvad E(pot) = m * g  * h *(b+s) betyder, men jeg kan ikke finde ud ad det

håber der er nogen der kan svare på det - tak(;

DET HASTER VIRKELIGE MEGET! (;


Svar #1
24. oktober 2009 af dudejlig (Slettet)

det haster virkelige meget! (;


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2009 af DennisDeH (Slettet)

Hvad er (b+s)? Det kan ikke give J (energi) på denne måde som det skal?

Dette indgår ikke i den normale ligning for potentiel energi, denne er blot Epot=mgh.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Såfremt b og s er skalarer, giver det fortsat energi.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2009 af DennisDeH (Slettet)

Naturligvis, men så kunne man også bare omskrive h eller m ;). Det er ikke standardmåden at opskrive ligningen på.


Skriv et svar til: E(pot) = m * g * h*(b+s)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.