Dansk

Hvad betyder??

24. oktober 2009 af sof02 (Slettet)

Hvad betyder disse ord?

- bastante kliche

- gængs

- stereotypt udtryk    fx.. til at underminere et gængs, stereotypt udtryk.

- retorik

- prægnans

- kvælende banaliteter

- reduktivt

- inciterende tidsler


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2009 af Karldenstore (Slettet)

Retorik = Læren om at tale smukt og velformuleret.

Prægnans = En klar og kompakt form eller en udtryksmåde.

Gængs = Som er almindelig udbredt.

Håber på at det kan bruges ;)


Svar #2
24. oktober 2009 af sof02 (Slettet)

Jo tak. Det hjalp mig meget, mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2009 af Karldenstore (Slettet)

Det var så lidt :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2009 af Pettson

#0   Næste gang du har brug for at slå op i en dansk ordbog, kan du med fordel afprøve sproget.dk : Indgangen til det danske sprog. Hjemmesiden giver bl.a. adgang til Den Danske Ordbog - og for øvrigt også den meget ældre Ordbog over det Danske Sprog.


Skriv et svar til: Hvad betyder??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.