Matematik

Talværdi?.. kan ik huske..

25. oktober 2009 af marmar (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. Enkelt: Hvordan regner man på en talværdi, f.eks.:

Beregn værdien af udtrykkene for X=4.

EKSEMPEL: 6x-8-x.    siger man så 6+4-8-4? på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

arrhhh...ikke helt

når der står 6x-8-8

er der et usynligt gangetegn mellem 6 og x

så det vil hedde 

6*4-8-4 

men pointen er helt korrekt ! ;)


Svar #2
25. oktober 2009 af marmar (Slettet)

Nåååååååår jo. Tak Yow! :D stor hjælp, stor hjælp. God søndag :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

selv takker....

jo tak og i lige måde =)


Svar #4
25. oktober 2009 af marmar (Slettet)

Hey, jeg har lige lidt brug for hjælp her: 5(2x-4) dette er stadig med x værdi = 4


Brugbart svar (1)

Svar #5
25. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

der er et usynligt gangeteng mellem

5 og (

og

2 og x

så den vil hedde, når x = 4

5*(2*4-4)  = .....


Svar #6
26. oktober 2009 af marmar (Slettet)

Tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

;)


Svar #8
26. oktober 2009 af marmar (Slettet)

Hehe. Er du god til faget dansk ?


Svar #9
26. oktober 2009 af marmar (Slettet)

Glem det der: "Hehe. Er du god til faget dansk ?" :P... det er lidt forsent xD.


Skriv et svar til: Talværdi?.. kan ik huske..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.