Matematik

Funktioner - sammensætning af funktioner

25. oktober 2009 af Krallebabz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa.

Jeg har brug for lidt hjælp med en opgave:

Funktionerne f og g er givet ved, at f (x) = 4x - 5 og g (x) = x + 2
Nu skal jeg så bestemme (f ° g).

Hvordan stiller jeg det op?

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af peter lind

f(g(x)) = 4*g(x) - 5  =


Svar #2
25. oktober 2009 af Krallebabz (Slettet)

Mange tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Funktioner - sammensætning af funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.