Tysk

Tysk stil - Drømme og tanker

12. januar 2005 af Tissi (Slettet)
Halløj!

Er der nogen, der kan hjælpe mig med følgende oversættelse?


På dansk:

Drømme og tanker

Jeg ved endnu ikke hvad jeg præcis gerne vil, men jeg har mange drømme og tanker.

Næste år skal jeg på T****** Efterskole. T****** Efterskole har fem hovedliniefag: skak, filosofi, fodbold, kunsthåndværk og bordtennis. Disse fag interesserer mig meget. Undtagen kundsthåndværk(!)
Efterskolen har mange andre spændende valgfag. F.eks. Guitar, tegning, boldspil m.m.

Efter efterskolen vil jeg gerne gå på handelsskole. Jeg vil gerne arbejde med kommunikation eller sprog. Min svage side er matematik, derfor har jeg valgt handelsskolen.

Min drøm er at blive proffesionel fodboldspiller. Jeg vil gerne spille angriber, score en masse mål og alt det. I Danmark kan du ikke spille pigefodbold, men i udlandet kan man.
Ja, det er nu bare en drøm - men hvem ved?

(*)Jeg er virkelig bange for eksamen, og jeg hader den(?). Jeg mener at eksamen (især de mundtlige) er een stor lort. To mennesker (censor og lærer) kan bestemme din fremtid! (*)Desuden er det et lotteri; trækker du et emne, som er dit svagpunkt, får du måske knap så god en karakter i forhold til hvad du måske burde have haft(?).

Men jeg har da lært, at man må se det i et størrere perspektiv, (*)og ikke være med på alt det "karakterræs"(?). Og HVIS det sker at jeg får en dårlig karakter - hvad så? Jeg kan jo altid blive skolelærer, men altså...



Mit bud på tysk:

Träume und Gedanken

Ich weiss noch nicht was ich präzis gern will, aber ich habe viele Träume und Gedanken.

Nächstes Jahr will ich die T****** Nachschule besuchen. T****** Nachschule hat fünf Leistungsfächer: Schach, Philosophie, Fusball, Kunsthandwerk und Tischtennis. Diese Fächer interessiert mir wirklich. Davon Kunsthandwerk(!) Die Nachschule hat auch viele anderen interessanten Wählfächer. z.B. Gitarrenspiel, Zeichnung, Ballspiele mit mehr.

Nach die Nachschule will ich gern die Handelsschule besuchen. Ich will gern etwas mit Kommunikationen oder Sprachen zu tun haben. Meine schwachte Seite ist Mathematik, darum will ich die Handelsschule besuchen.

Mein Traum ist zu Beruffussballspieler werden. Ich will gern Stürmer spielen, Tore schiessen und all das.
In Dänemark kannst du nicht mädchenfussball spielen, aber in das Ausland kannst du.
Ja, das ist nur ein Traum. Aber - wer weiss?

Ich habe wirklich Angst für die Prüfung. Ich meine, dass die Prüfung (besonders die mündliche Prüfungen) ist eine grosse Kacke. Zwo mennschen (censor und lehrer) kann meinen Zukuntf bestimmen!

Aber ich habe damals gelernt, dass man muss aus einer grösseren Perspektive gesehen. Wenn ich ein schlecht Noten bekommen - na und?
Ich kann selbstverständlich immer Lehrer werden, aber...



Sætninger markeret med (*) og afsluttet med (?) er sætninger jeg ikke kan finde ud af at oversætte.


Venlig Hilsen Kristina

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2005 af Viskelæder (Slettet)

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig, da jeg ikke er så dygtig til det tyske.

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2005 af Blyanten (Slettet)

FAT DET NU!!

VI GIDER IKKE HJÆLPE DIG MED DIN KLAMME STIL MØGSO!!!!

Svar #3
23. januar 2005 af Tissi (Slettet)

Okay.. :s .. Sorry da :(

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. januar 2005 af Viskelæder (Slettet)

#2

Hovhov!

Take it easy, makker! Hun har aldeles ikke gjort dig noget. Så tag lige og spis brød til.

Svar #5
24. januar 2005 af Tissi (Slettet)

*Vente, vente*..

Hm. Slet ingen der har lidt overskud til at hjælpe? Det skal afleveres imorgen.

Brugbart svar (0)

Svar #6
24. januar 2005 af Viskelæder (Slettet)

Hm, hvis jeg kunne ville jeg med glæde hjælpe dig, især fordi du har ventet i lang tid, men det kan jeg desværre ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

will = werden will

Fuss = Fußball

Diese.... = Abgesehen von Kunsthandwerke interessieren die Fächer mich sehr.

viele anderen interessanten... = viele andere interessante Wahlfächer

z. B = Zum Beispiel

Zeichnung = Zeichenunterrricht

mit mehr = u.a.m

Nach die = Nach der

mit Kommunikationen und Sprachen... = mit Kommunikation und Sprachen arbeiten

schwachte... = schwache Seite ist die Mathe, weshalb ich die Handelsschule gewählt habe

Her var i hvert fald nogle rettelser

Brugbart svar (0)

Svar #8
25. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

die Mathe = Mathe

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

Mein Traum ist Berufsfußballer zu werden.

will gern = möchte/werde gern

mangler viele bag Tore

all das = alles sowas (ähnliches).

Mädchenfussball (husk dobbelts)

in das Ausland = im Ausland

Ja, das ist = Ja, es ist


Brugbart svar (0)

Svar #10
25. januar 2005 af Fingersen (Slettet)

Ich habe Angst vor der Prüfung, und ich hasse sie.

Die Prüfung und insbesonders die mündlichen Prüfungen sind nach meiner Meinung Scheiße!

Zwei Leute, der Lehrer und der Prüfungsbesitzer, können deine Zukunft entscheiden.

Ich habe jedoch gelernt, dass die Sache aus einer größeren Perspektive gesehen werden muss.

Und sollte ich eine schlechte Note bekommen - na und?

Ich kann... = Ich kann jedoch immer...

MVH
Fingersen

Du skal selv oversætte de sætninger du mangler eller i hvert fald give et forslag.


Svar #11
25. januar 2005 af Tissi (Slettet)

Jeg takker og bukker for de meget flotte rettelser.

Jeg har godt nok afleveret stilen, men jeg kan nok godt lige få den tilbage ;-)

Skriv et svar til: Tysk stil - Drømme og tanker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.