Matematik

Diff. af sin og cos..

12. januar 2005 af **Hellagood** (Slettet)
Ved godt jeg lyder ret dum.. Men hvordan differentierer man egentlig 8cos(x) og 6sin(x).. Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2005 af Duffy

8cos(x) og 6sin(x):

Vha reglen : (kf)'(x) = kf'(x)


(8cos(x))'= 8*(cos(x))'=

8*(-sin(x)) = -8sinx

På tilsvarende måde fås:

6sin(x) = 6cosx.


Duffy



Svar #2
12. januar 2005 af **Hellagood** (Slettet)

Okay så hvis f(x)=5*sin(x)-0,5cos(x)er f'(x)=5cos(x)+o,5sin(x) ??

Tak for hjælpen!

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2005 af Duffy

Tjoh,

f(x)=5*sin(x)-0,5cos(x)

giver

f'(x)= 5cos(x) + 0,5sin(x)


Duffy

Skriv et svar til: Diff. af sin og cos..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.