Matematik

Stykkevis lineære funktioner

04. november 2009 af pernillegøth (Slettet) - Niveau: B-niveau

Grafen for en stykkevis lineær funktion f er vist nedenfor

SE VEDLAGT FIL


a) Bestem forskriften for f (husk forklaring)
b) Løs grafisk ligningen f(x) = 3 (husk forklaring)
c) Angiv monotoniforholdene for f

Vedhæftet fil: studieportalen.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af Isomorphician

Hvad er du selv nået frem til?


Svar #2
06. november 2009 af pernillegøth (Slettet)

opgave a.

Fx = 2x+4 for -∞<x<0
Fx= - 1/(2 ) x+4 for 0<x>4
Fx= x+1 for -∞<x> 8

Tror ikke helt selv på det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2009 af Isomorphician

f(x) = 2x + 4, for -∞ < x < 0

f(x) = -(1/2)x + 4, for 0 < x ≤ 4

f(x) = x - 3, for 4 < x ≤ 8


Skriv et svar til: Stykkevis lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.