Matematik

Radius

05. november 2009 af frederik9870 (Slettet)

Nogen der ved hvordan man finder radius af en håndbold, når man har omkredsen på 55 cm?....svar hurtigst mugligt....


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2009 af miiiiiaaaaa (Slettet)

dividere med to


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2009 af Alexander882 (Slettet)

omkredsen kan skrives som:

O = 2 * pi * r

hvilket kan omskrives til

O / (2 * pi) = r

hvilket giver

55 / (2 * pi) = 8,75 (ca.)


Svar #3
06. november 2009 af frederik9870 (Slettet)

Okay mange tak for svarene det hjalp...... :D


Skriv et svar til: Radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.