Matematik

lille opgavee.. please haster!!

08. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

På svararket er vist antallet af bryllupper i årene 1994-2002 i hele landet

HVor mange bryllupper var der i gennemsnit pr. år i denne periode?

Svararket:

År                                                             Antal bryllupper hyppighed                              Antal bryllupper i procent

1994                                                               270                                                              270:2232 =0,121=12,1 %

1995                                                               283                                                               283:2232=0,127=12,7 %

Og sådan fortsætter det helt ned til 2002

I alt 2232

Men hvad gør jeg, hvis jeg skal finde hvor mange brylupper var der i gennemsnit pr. år i denne periode?

på forhånd tak

Skal jeg ikke sige 2232/9 fordi fra 1994 til 2002 er der 9??= 248 bryllupper


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af speedmaster003 (Slettet)

ja det , det du skal !


Svar #2
08. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Okay takk... sikker??


Skriv et svar til: lille opgavee.. please haster!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.