Matematik

Emneopgaver ! Hastig hjælp !

09. november 2009 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej , Kan nogen hjælpe mig igang med nogle opgaver fra den uploadede fil som de evt . selv kan finde ud af ..

Jeg har virkelig brug for hjælp, jeg har selv lavet nogle skitser til opgaverne, men uden hjælp.. Derfor håber jeg at nogen kan hjælpe mig igang med evt råd.

Pleasse hjæælp

Hilsen Ludvig.

Vedhæftet fil: emneopgaver.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2009 af MN-P (Slettet)

Jeg kan da ikke se nogle skitser og stadig ikke noget spørgsmål.

Det tog mange timer før det lykkedes at få opgaverne at se. Du må da snart kunne vise du selv har gjort et eller andet. Du får ikke hjælp af mig før jeg kan se en indsats og du har formuleret dit spørgsmål, men det ved du jo fra i går.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2009 af MN-P (Slettet)

a) da trekant BCD er retvinklet kan BD beregnes ved hjælp af pythagoras

b) lav en skitse af firkanten BFHD, indtegn en lodret hjælpelinie fra F og find længderne af linierne i figuren.
Brug Pythagoras til at beregne BF

c) sinv=lodret højde/BF
 


Svar #3
10. november 2009 af ludvig111 (Slettet)

Jeg kan til fulde forstå dig ... det må du undskylde ... problemet er bare at de skitser jeg har lavet er på hånden ... :(

Jeg har beregnet hele opgave 1, men jeg har problemer med opgave 3+5

i opgave 3 . hvordan skal jeg bestemme ligningen for den sidstnævnte linie?

og skal jeg tegne den ind på et kordinatsystem eller ?

Hilsen Ludvig , håber nogen kan hjælpe .


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2009 af MN-P (Slettet)

Du skal tegne alle fire linier i et koordinatsystem.

Isoler y i ligningen for den linie der er parallel med den "sidste linie"

Hældningen for de to linier er den samme, så nu kan du aflæse a for begge linier

y=ax+b        indsæt a og (2,0) og beregn b

Du har stadig ikke vist at du har lavet noget selv, det er kun en påstand.

lad mig se hvad du har fået i opgaverne


Svar #5
10. november 2009 af ludvig111 (Slettet)

I opgave 1 .. jeg skriver kun resultaterne ... hvis du vil have mellemregningerne kan jeg også skrive dem hvis du vil have det .

A) = 5,7 m

B) = 12,28 m

C= 83,5 grader

og jeg mangler at udregne D ,, hvor jeg skal bestemme arealet ,..


Svar #6
10. november 2009 af ludvig111 (Slettet)

har du en ide om hvordan jeg kan beregne opgave 1 D . hvor jeg skal bestemme arealet ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. november 2009 af MN-P (Slettet)

Ja det har jeg

find højden og de to paralelle sider i figuren.


Skriv et svar til: Emneopgaver ! Hastig hjælp !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.