Matematik

Fordobling af blade ved hjælp af ligning (haster!)

12. november 2009 af englo (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har denne formel y=116,52*1,4253x

x=dage

y=blade

Hvor mange dage går der omtrentlig, imellem antallet af blade bliver fordoblet?


Svar #1
12. november 2009 af englo (Slettet)

Jeg ved godt at man kan finde det ved formlen tfordobling = ln (2) / ln(a), men det er ikke den jeg skal bruge, jeg skal finde en anden måde og så bagefter sammenligne de to resultater! 


Skriv et svar til: Fordobling af blade ved hjælp af ligning (haster!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.