Matematik

Ligning

12. november 2009 af Tef159 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har en meget en simpel ligning, som der har irriteret mig længe nu. ;)

8=(3x+22)/4

- meget gerne med udregninger.


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. november 2009 af maddse (Slettet)

gang over med 4

8*4 = 3x+22

træk 22 fra på begge sider

32-22=3x

divider med 3

x = 10/3


Svar #2
12. november 2009 af Tef159 (Slettet)

Nårh ja. Mange tak! Havde lige overset, at jeg skulle -22 istedet! :)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.