Matematik

Tegning af cirkel i graph-program

17. januar 2005 af KickAzz (Slettet)
Hej

Jeg bruger programmet "Graph", til at indtegne ligninger med.

Nu er mit spørgsmål så om nogle af jer ved om man kan, og i såfald hvordan, lave cirkler i programmet.

Mvh

Peter

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2005 af Garfield (Slettet)

Kan godt ske at jeg spørger dumt, men er det på grafregeren du taler om?

varm karma
Lasse

Svar #2
17. januar 2005 af KickAzz (Slettet)

Nej, programmet "Graph" er til computeren.

Svar #3
17. januar 2005 af KickAzz (Slettet)

Programmet kan hentes på nedenstående side:

http://michael.padowan.dk/download/index.html

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2005 af Duffy

Tegn hellere i Maple. Et FANTASTISK program der kan alt - også bring dig kaffe på sengen om morgenen...

Duffy - (Maple-dumperen)

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2005 af madsbs (Slettet)

Til Duffy.

Er Maple gratis at hente?
Og i så fald, hvorfra kan det findes?

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. januar 2005 af frodo (Slettet)

du kan tegne en cirkel i graph, ved at vælge "parameterfunktion" i stedet for standard funktion

du kan nu skrive cirklen på følgende form:

x(t)=r*cos(t)
y(t)=r*sin(t)

hvor r=radius, og t=parameteren

Der SKAL være parentes om t

Brugbart svar (0)

Svar #7
17. januar 2005 af Duffy

Ved det ikke, men check på

tucows.com

eller

Kazaa



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #8
17. januar 2005 af frodo (Slettet)

kazaa???

Du opfordrer simpelthen til ulovligheder??

Brugbart svar (0)

Svar #9
17. januar 2005 af madsbs (Slettet)

#7:

Mange tak.

Brugbart svar (0)

Svar #10
17. januar 2005 af allan_sim

Maple er absolut ikke et gratis program. I studenterudgaven koster det ca. 1100 kroner, og hvis man ikke kan udnytte dette tilbud, er prisen langt højere.

Spørg eventuelt om skolen har en institutionlicens - kan jo være tilfældet, hvis skolen kører standardsforsøg i matematik.

Brugbart svar (0)

Svar #11
17. januar 2005 af madsbs (Slettet)

#10:

Tak for svaret.
Jeg tror nu bare ikke Copenhagen Business School kører nogle standardforsøg i matematik. Jeg ved, at vi på MØK-studiet skal anvende programmet Mathematica i faget Datalogi, men jeg ved ikke, om det kan anvendes til at tegne grafer.

Skriv et svar til: Tegning af cirkel i graph-program

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.