Fysik

??? hjælp:S

15. november 2009 af Maja4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

opgave i det matematiske pendul: Hvor lang skal snoren være, hvis vi vil have, at der går et sekund hver gang pendulet har nået sin amplitude ?
 

Det forstår jeg ikke:S:S


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Brug formlen T = 2*π*√(L/g), når du kender svingningstiden er der kun en ubekendt i ligningen, så løs den m.h.t. L, det giver L = (g*T2)/)4*π2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Hvis du kigger på enhederne, så giver det m/s2 * s2 = m, som det skal


Svar #3
16. november 2009 af Maja4 (Slettet)

Hvordan kender jeg svingstiden?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

den har du jo opgivet


Skriv et svar til: ??? hjælp:S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.