Matematik

hjælp det haster virkeligt meget

16. november 2009 af lahme (Slettet) - Niveau: C-niveau

Reducér hvert af parentes-udtrykkene:
( x +2)(x+6)

kan ikke huske hvordan man regnede det ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2009 af maddse (Slettet)

Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener med at reducere hvert af parantes udtrykkene (hver parantes kan da ikke reduceres yderligere)

Du skal evt. gange paranteserne ud, hvorved du får

(x+2)(x+6) = x2 +6x +2x +12 = x2 +8x +12


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2009 af SuziihShakur (Slettet)

x*x + x*6 + 2*x + 2*6

= x^2 + 8x + 12


Svar #3
16. november 2009 af lahme (Slettet)

men der er blevet skiftet fortegn


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.