Fysik

Bestem friktionskoefficienten mellem legeme og skråplan.

17. november 2009 af redbull,Allstar (Slettet)

"Et skråplan har en hældning på 45 grader. Vi giver et legeme en begyndelseshastighed på 30 m/s op ad skråplanet. Legemet standser efter at være gledet 50 m.

Bestem friktionskoefficienten mellem legeme og skråplan.

Jeg har seriøst brug for hjælp til den her!?!?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Opskriv Newtons anden lov for legemet.


Svar #2
18. november 2009 af redbull,Allstar (Slettet)

 hvordan ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvordan lyder Newtons anden lov?


Svar #4
18. november 2009 af redbull,Allstar (Slettet)

 F  =dp / dt ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Nej.


Svar #6
18. november 2009 af redbull,Allstar (Slettet)

 hvordan lyder den så ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: Slå den op i dine bøger. :)


Svar #8
18. november 2009 af redbull,Allstar (Slettet)

 den er da Fres = m*a = dp / dt 


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#8: Ja, men den sidste lighed skal du ikke bruge.

Hvad er den resulterende kræft på dit legeme?


Svar #10
18. november 2009 af redbull,Allstar (Slettet)

 i don't know?


Brugbart svar (0)

Svar #11
18. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#10: Hvilke kræfter virker på dit legeme?


Svar #12
24. november 2009 af redbull,Allstar (Slettet)

 hvad er udregning?? 


Svar #13
24. november 2009 af redbull,Allstar (Slettet)

 *udregningen


Skriv et svar til: Bestem friktionskoefficienten mellem legeme og skråplan.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.