Fysik

Joules Lov

18. november 2009 af ramuk (Slettet)

Hej,

Hvordan kan jeg eftervise joules lov.

Jeg har lavet forsøget og har målingerne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2009 af mathon

E = U·I·t = (U2/R)·t = m·c·ΔT          holdes U konstant er ΔT en funktion af tiden t

eller

E = U·I·t = (R·I2)·t = m·c·ΔT           holdes I konstant er ΔT en funktion af tiden t


Skriv et svar til: Joules Lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.